Lyluah



Wat kunnen we verwachten in September

Wat kunnen we verwachten in September

De retrograde van Uranus kan je in je hoofd laten zitten en je laten piekeren over wat er onlangs is gebeurd en de kansen. Met Pluto retrograde in Steenbok is het tijd om dit grote, grote hoofdstuk uit je verleden los te laten en af ​​te sluiten. Ze voelen alsof ze veel sterkere krachten van vrijheid naderen samen met retrogrades. Wanneer Mars op 4 september Kreeft binnengaat, moedigt het ons allemaal aan om te vechten voor wat we het meest willen in het leven, omdat die energieën versterkt zullen worden! Volle maan Maansverduistering!

Tijdens de retrograde van Uranus kan men recente gebeurtenissen en de deuren die voor hen opengingen, achterhalen. Pluto retrograde in Steenbok zal bepalen of je klaar bent om iets los te laten en een belangrijk verleden definitief af te sluiten. Gezamenlijk zullen deze retrogrades je het gevoel geven dat je op het punt staat om bevrijd te worden. Mars in Kreeft op de 4e laat ons opnieuw kennismaken met onze passies.
Maansverduistering

Uranus is retrograde, zodat je de tijd hebt om alles wat er de laatste tijd is gebeurd en de kansen die je hebt, te verwerken. Met Pluto retrograde in Steenbok is het tijd om echt los te laten en dit belangrijkste hoofdstuk uit je verleden af ​​te sluiten. Samen zorgen deze retrogrades ervoor dat je het gevoel hebt dat je op het punt staat om meer vrijheid op een presenteerblaadje aangeboden te krijgen. Op 4 september gaat Mars Kreeft in en zet daden achter die woorden die ons laten zien/herinneren aan wat echt belangrijk is.
Maansverduistering

De retrograde van Uranus helpt je om te werken aan de ontwikkelingen en deuren die onlangs voor je zijn gesloten of geopend. Pluto retrograde in Steenbok om dit grote hoofdstuk uit het verleden echt los te laten en af ​​te ronden. Samen zorgen deze retrogrades ervoor dat je het gevoel hebt dat er meer vrijheid om de hoek staat. Mars gaat op 4 september Kreeft in en legt de nadruk op de gebieden die het dichtst bij je hart liggen. Volle maan/maansverduistering is om

Uranus retrograde helpt je om gebeurtenissen uit het verleden en kansen die zijn gekomen te internaliseren. Wanneer Pluto retrograde wordt in Steenbok, wees dan voorbereid om wat huid af te werpen en dit grote, slechte tijdperk voor eens en altijd af te sluiten. Gezamenlijk zullen deze retrogrades het laten lijken alsof je op de rand van groenere weiden staat. Op de 4e komt Mars in Kreeft, wat ons eraan herinnert waar ons hart ligt… Welkom!
Maansverduistering

Maandelijkse horoscoop voor alle sterrenbeelden in september 2024
Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: zondag 1 september 2024

Geluksthema: innovatieve rijkdom

Ram, je moet misschien wat tijd nemen om uit te zoeken wat er moet gebeuren met de logistiek van een bepaald idee. En daarna? Welkom bij Limitless. Op financieel gebied zien we deze maand de ommekeer van veranderingen voor een betere en ruime geldigheidsperiode voor eerder opgestelde plannen over hoe Ram meer geld zal verdienen.

Hoewel de eclipscyclus van Ram en Weegschaal doorloopt tot mei 2025, biedt deze penumbrale maansverduistering in Vissen inzicht in wat er volgend jaar en daarna gaat gebeuren. Let op deze maansverduistering, vooral omdat Saturnus retrograde je de broodnodige informatie zal geven over waar je je moet inzetten voor de realisatie van geweldige resultaten. Er zijn zoveel manieren waarop de kosmos je voortdurend probeert te onthullen wat je uiteindelijke lot is; soms, tijdens momenten als deze, besef je precies hoe dicht je bij het leven van dat ideale leven bent dat al lang als een luchtkasteel wordt beschouwd.

Maandelijkse horoscoop voor alle twaalf sterrenbeelden in september 2024

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: zondag 1 september 2024

Geluksthema: innovatieve rijkdom

Je hebt misschien wat tijd nodig aan het begin van de maand om de praktische details van een plan uit te werken, Ram, maar daarna is de lucht je limiet. Het geldfront wordt in september positief voor je, omdat je ruim de tijd krijgt om de veranderingen en de nieuwe concepten die je hebt gehad te verwerken om nog meer geld te verdienen.

Je bent prima met spontane intuïtieve gedachten; daarom zal de energie die Uranus retrograde op zondag 1 september in Stier brengt, je ook ten goede komen. Het zal je met name helpen plannen te maken voor de financiële toekomst. Houd in gedachten wat je wilt en luister goed naar jezelf en wees niet terughoudend om te experimenteren met een nieuw idee om de vooruitgang te boeken die wordt gehoopt.

Hoe zorg je voor jezelf als Ram? Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: zondag 1 september 2024

Geluksthema: een tweede kans

op vrijheid

Je krijgt een tweede kans op vrijheid, Stier. De tweede kans in je leven verschijnt wanneer Pluto retrograde is in Steenbok op zondag 1 september. De volgende maand verwelkom je het idee van: deze tweede kans op vrijheid, met het gegeven geluk en zelfs overvloed. Hoewel Pluto pas op 11 oktober direct gaat, voel je vrij, maar maak die broodnodige belangrijke keuzes.

Blijf dromen over je leven of begin het te leven, Stier. Hoe ongemakkelijk het ook zal zijn om spijt te hebben, in dit geval zal het je helpen te beseffen wat je wilt. Dat is precies wat Pluto retrograde in Steenbok terug in je leven zou brengen. Maar als je een tweede kans krijgt, dan is het misschien tijd om die kans te grijpen. Deze kans krijg je in het leven niet meer.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: woensdag 4 september 2024

Geluksthema: Volg je dromen

Tweelingen, je hebt gewerkt voor wat je wilde en nu is het moment dat je de resultaten van al je arbeid mag zien. Saturnus is door je carrièrehuis gegaan, wat betekent dat je extra hard hebt moeten werken en ook extra tijd hebt moeten investeren om ervoor te zorgen dat je succesvol bent. Dan, als de volle maan in Vissen staat en er een gedeeltelijke maansverduistering is op woensdag 18 september, nou ja, dan doet zich tenminste een kans voor en kunnen we zien of waar je heen gaat nog steeds is waar je wilt zijn.

Je bent voorbestemd voor grote dingen, lieve Kreeft – je moet gewoon je dromen gaan najagen. Er is een actueel thema in je leven waarbij je wordt gevraagd om jezelf de prioriteit te geven boven alles en iedereen. Dit is niet omdat alleen jouw succes ertoe doet, maar omdat je op een mooie dag wilt weten dat dit het leven is dat je hoort te leiden en als je anderen op de eerste plaats blijft zetten, is het misschien niet het jouwe.
Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: maandag 2 september 2024

Geluksthema: Onthoud je waarde

Nieuwe beginpunten moeten worden verwelkomd, Leeuw; houd echter wel in gedachten wat je waard bent. De nieuwe maan in Maagd op maandag verbetert je financiële leven en helpt je meer te verdienen. Het stimuleert ook de aantrekkingskracht van je dromen.

Een ster wordt geboren, lieve Kreeft, zodra je je dromen begint na te jagen. Met de manier waarop het thema van de volgende week je heeft aangemoedigd om jezelf op de eerste plaats te zetten boven alle andere factoren in je leven, werk of zelfs succes, wat misschien nogal egoïstisch van je lijkt. Maar het gaat er niet om egocentrisch te zijn, maar om ervoor te zorgen dat je je bewust bent van het leven dat voor jou bedoeld is en goed door anderen voor jezelf te stellen, zouden we dat zomaar kunnen doen.

Woensdag 4 september gaat Mars naar Kreeft. Dit brengt meer lef, meer vastberadenheid en misschien de wens om je dromen waar te maken. Het kan ongelooflijk motiverend zijn, omdat Mars draait om wat ons vooruit drijft, dus je zult je verkwikt voelen door een of andere actie te ondernemen met betrekking tot wat dit voor jou persoonlijk betekent. Je hebt ook inspraak in de vraag of je succes belangrijk is of niet en je kunt ervoor kiezen om jezelf daarin verder te pushen, vooral als het betekent dat je weer aan het werk moet of zelfs een nieuw carrièrepad moet inslaan. Want hé, je verdient het om succesvol te zijn, maar je verdient het ook om te weten dat je werkt aan het vervullen van kosmische opdrachten in dit leven.

De kosmos heeft geprobeerd je kennis te laten maken met een aantal nieuwe ideeën, Maagd, en in september zul je dat doen. Maar het brengt ook de mogelijkheid met zich mee om samen te werken voor het grotere goed. Je krijgt een aanbod of kans die meer geld in je leven kan brengen. Of het nu gerelateerd is aan je huidige werk of een investeringskans uit het niets, houd er altijd rekening mee dat je dit niet helemaal alleen zult doen.

Maagd houdt van plannen en met Mercurius retrograde in dit aardeteken zou je helemaal klaar moeten zijn voor wat er moet gebeuren om meer rijkdom in je leven aan te trekken. Je zult ook beginnen te zien dat het kennen van je waarde een grote rol speelt in wat je kunt creëren. Het kennen van je waarde helpt je het vertrouwen te geven dat nodig is om grote stappen te zetten, zelfs risico’s in je leven, vertrouwend dat je al het succes verdient dat voor je bedoeld is intuïtief. Tegen september, zolang je een succesplan hebt en nooit genoegen neemt met minder dan wat je verdient? Rijker, gelukkiger gevoel zal dat zeker zijn!

Hoe je voor jezelf kunt zorgen als Maagd
Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: woensdag 4 september

Geluksthema: Investeer in je leven

De kosmos heeft geprobeerd je te openen voor nieuwe mogelijkheden, Maagd, en in september zul je dat eindelijk doen. Maar het krijgt ook de kans om samen te werken voor een groter goed, je krijgt een aanbod of kans die de kracht heeft om meer geld in je leven te brengen. Of het nu gaat om een ​​baan of een totaal onverwachte investeringsmogelijkheid, laat weten dat je dit niet alleen gaat doen.

Richt je aandacht op netwerken of zakendoen en betrek je geliefde erbij, zodat je alle steun krijgt die je nodig hebt om succes te manifesteren. Op een gegeven moment heb je misschien het gevoel dat het beter is om alleen aan een bepaalde droom te werken. Nou, dat is alleen omdat anderen in het verleden teleurgesteld zijn. Neem een ​​kans, niet alleen op jezelf, maar ook op het idee dat de juiste persoon in je hoek het verschil maakt.

Het is jouw leven, lieve Weegschaal, maar je moet het gaan leven alsof het dat is. Je wordt uit je comfortzone geduwd door Jupiter in Tweelingen en dat betekent dat als je het goed doet, je leven er volgend jaar heel anders uit zal zien. Maar verandering kan beangstigend zijn, vooral zonder een greintje bereidheid om erachter te komen wat het omarmen van je lot echt betekent. Niet alleen aangespoord om te investeren in het leven dat je wilt leiden, maar ook gevraagd om voor jezelf te kiezen.
Dat is jouw leven, lieve Weegschaal, maar je moet het gaan leven alsof het dat is! Je wordt uit je comfortzone geduwd door Jupiter in Tweelingen. Wat betekent dat als je het goed doet, je leven er volgend jaar heel anders uit zal zien. Maar verandering kan eng zijn, vooral als je niet wilt weten wat het omarmen van je lot echt betekent. Niet alleen aangespoord om te investeren in het leven dat je wilt leiden, maar ook aangespoord om voor jezelf te kiezen. Welkom!

Wanneer Mars op woensdag 4 september weer in Kreeft komt, zul je een grotere drang hebben om carrièregerelateerde zaken na te streven. Deze kracht is nauw verbonden met de overvloed aan verandering die Jupiter in Tweelingen in je leven brengt, maar denk er niet twee keer over na om beslissingen te nemen die het beste bij je passen. Wat je ook wilt voor je carrière, wees er vastberaden in, want dat zal je morgen bepalen!

Hoe ziet een zelfzorgroutine van Weegschaal eruit?
Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Geluksdag: zondag 8 september 2024
Geluksthema: Werk slim, niet hard

Als iemand die het niet erg vindt om hard te werken, beste Schorpioen, wil je misschien overwegen hoe je slimmer zou kunnen werken. Een deel van jou is het zat om het gevoel te hebben dat je de hele tijd moet vechten voor wat je wilt of wat je vindt dat je verdient. Maar om meer in dit leven van gemak te komen, is het misschien verstandig om je benadering van je carrière en financiën te heroverwegen en je eigenwaarde te eren.

Hoe meer je het gevoel hebt dat je moeite hebt om je hoofd boven water te houden, hoe waarschijnlijker het is dat je niet in overeenstemming met je waarheid leeft. In plaats van je vast te klampen aan je leven, laat het los en kijk wat er gebeurt. Concentreer je op de keuzes die je voor jezelf kunt maken die in overeenstemming zijn met wie je bent en wat je uit het leven wilt halen – en kijk wat er gebeurt. Slimmer werken, niet harder werken, begint met je keuze om van overleven naar bloeien te gaan; Maar u bent de enige die dat besluit kan nemen.

Beginnen aan een nieuwe baan, project of zelfs rol binnen je huidige bedrijf, met een focus op je carrière. Je zult het heel interessant vinden om de balans tussen werk en privé te vinden die je zoekt, maar als het de moeite waard is, maak dan bewust tijd voor beide, zodat je kunt navigeren wat je romantische leven van je vraagt. Hoewel je je moet concentreren op balans, zorg ervoor dat je niet alles tegelijk probeert te doen. Dat kan betekenen dat je je grenzen moet respecteren, zowel in je werk als in de tijd met geliefden, want het is niet jouw taak om iedereen gelukkig te maken door alleen maar te doen wat jij denkt dat het beste is.

Tweede kansen zijn je tweede natuur, Boogschutter; je gaat door het leven in de veronderstelling dat er nog een kans op je pad komt. Hoewel deze filosofie je doorgaans goed van pas is gekomen en in het verleden in veel gevallen waar is gebleken, moet je oppassen dat je niet aanneemt dat wat je ook besluit te doen, het je automatisch naar je bestemming zal leiden. De wereld is aardig, maar kan iets waar je zelf niet aan werkt niet tot stand brengen.

Mercurius komt op maandag 9 september weer in Maagd en dezelfde thema’s van de carrière die in juli en augustus aan bod kwamen, keren terug, wat een andere grote kans met zich meebrengt. Vergeet niet dat niet elke kans zich voordoet en dat je ook moet beslissen wat je wilt voor je leven, niet alleen op dit moment. Je moet op dit moment misschien wachten met onmiddellijke bevrediging, zodat wat je kiest daadwerkelijk iets is waar je mee kunt leven. Maar wat de beslissing ook is, Boogschutter, gok er niet op dat het terugkeert wanneer je je in de toekomst meer verdienstelijk voelt.
Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: zondag 22 september 2024

Geluksthema: tijd om actie te ondernemen

Het Weegschaalseizoen draait helemaal om het verbeteren van je carrière, beste Steenbok, dus wanneer deze nieuwe cyclus op de 22e begint, zorg er dan voor dat je jezelf aan het werk zet. De zon staat voor beslissingen en acties die we nemen in onze buitenwereld, met Weegschaal vallen deze beslissingen en acties in ons professionele leven.

Als je een nieuwe baan, project of rol binnen je huidige bedrijf begint, moet je je hierop richten met betrekking tot je carrière. Je zult merken dat het moeilijker is om de balans tussen werk en privé te vinden die je zoekt, maar door dit bewust te doen, zou je in staat moeten zijn om te navigeren wat je romantische leven van je vraagt. Hoewel je je moet concentreren op balans, moet je er ook voor zorgen dat je niet alles probeert te doen, wat betekent dat je je grenzen op het werk en in de tijd die je doorbrengt met je geliefden moet respecteren, omdat het niet gaat om iedereen gelukkig te maken – het gaat erom te doen wat jij voelt dat goed is.

Hoe zorg je voor jezelf als Steenbok? Lees wat je nodig hebt.
Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: donderdag 26 september 2024

Geluksthema: ruimte maken voor alles

Als er transformatieprocessen zijn, Waterman, hoef je niet het gevoel te hebben dat je nu meteen moet beslissen. Laten we eens kijken hoe je je voelt als Mercurius op donderdag 26 september in Weegschaal komt, zelfs als je omringd bent door kansen. Probeer niet alle ruimte op te vullen met wat er ook op je pad komt, of het nu carrièremogelijkheden, persoonlijke kansen of zelfs reismogelijkheden zijn, tot de Weegschaal-eclips in oktober, wanneer er meer zal worden onthuld.

Op dit moment hoef je alleen maar te accepteren wat er op je pad komt en ook te erkennen dat je niet verplicht bent om onmiddellijk beslissingen te nemen. Maar tegelijkertijd moet je in dat proces open blijven staan. Dompel jezelf onder in nieuwe ervaringen, voer gesprekken over de toekomst en vermaak je zelfs met de ideeën die intuïtief bij je opkomen. Beoefen vervolgens de kunst van het pauzeren, zodat je begrijpt dat het soms maar een paar momenten kost om te beseffen wat echt van jou is.

Wanneer Pallas op zondag 8 september in Boogschutter komt, wordt dit vermogen versterkt door je te vragen om je innerlijke wijsheid te omarmen voordat je snelle beslissingen neemt, en om altijd op jezelf te vertrouwen. Je hoeft niet zoals iedereen te zijn om het succes te bereiken dat je wenst. Dit betekent dat je, hoewel anderen je misschien adviseren, niet hoeft te veranderen wie je bent om je aan te passen aan je doel. Vind de beste antwoorden voor jou — vooral hoe ze zich verhouden tot blijvend succes en erkenning in je carrière — en je zult er zeker bovenop komen.

Wanneer Pallas op zondag 8 september in Boogschutter verhuist, wordt dit vermogen verder versterkt en wordt van je verwacht dat je eerst gebruikmaakt van innerlijke wijsheid voordat je snelle beslissingen neemt — en dat je te allen tijde op jezelf vertrouwt. Om het succes te kunnen bereiken dat je wilt, hoef je niet te passen bij wat iedereen doet. Dus hoewel anderen je misschien tips geven, hoef je jezelf niet per se te veranderen om bij je doel te passen. Werk gewoon aan het vinden van de juiste antwoorden voor jezelf, vooral met betrekking tot succes op de lange termijn en erkenning in je carrière, en je zult er zeker bovenop komen.

En wanneer Pallas op zondag 8 september in Boogschutter verhuist, wordt dit vermogen versterkt en wordt van je verwacht dat je op die innerlijke wijsheid vertrouwt voordat je impulsieve beslissingen neemt — en vertrouw altijd op jezelf. Je hoeft geen people pleaser te zijn om het succes te behalen dat je wilt. Dat betekent dat terwijl anderen je advies kunnen geven, je niet per se hoeft te veranderen wie je bent om je aan te passen aan je doel. Concentreer je gewoon op het vinden van de juiste antwoorden voor jou, met name in termen van wat blijvend succes en erkenning binnen je carrière vertegenwoordigt, en je zult op nummer één belanden.

Veel liefst

Rachida

app 31637028626/8490976